У Києві депутат райради обдурив 90-річну жінку, продавши її квартиру

05.07.2017, 15:09

Прокуратура Києва направила до суду обвинувальний акт стосовно депутата 7-го скликання Макарівської райради Київської області, який шляхом шахрайства відібрав у 90-річної жінки квартиру в столиці. Про це передає прес-служба прокуратури Києва.

Як було встановлено, в 2015 році депутат познайомився з 90-річною мешканкою столиці, яка на праві власності володіла квартирою в центрі Києва вартістю 1,5 млн грн.

«Для заволодіння квартирою літньої жінки шахрай спочатку увійшов в довіру до пенсіонерки - відвідував, цікавився станом здоров'я і підвозив до лікарні. Але в подальшому він викрав всі правовстановлюючі документи на нерухомість цієї жінки і, використовуючи копію її паспорта з фотографією іншої людини, оформив на себе генеральну довіреність (представляти її інтереси в питаннях продажу і перереєстрації права власності на нерухомість. - Ред.)», - відзначили в прес-службі.

Потім чоловік продав квартиру жінки за 145 тис. грн своєму знайомому. Прокуратура Києва завершила досудове розслідування у кримінальній справі і обвинувальний акт щодо підозрюваного за ст. 190 ч. 4, ст. 357 ч. 1, ст. 358 ч. 4 КК, а також направила до суду для розгляду по суті. Під час досудового розслідування права жінки на житло були відновлені в повному обсязі.

Читайте АСН в Google News