Під Тернополем жителі села перекрили міжнародну трасу через вбивство 17-річної дівчини

05.07.2017, 10:29

Жителі села Вишнівець на Тернопільщині перекривали рух автомобілів на міжнародній трасі, протестуючи проти затримання поліцією підозрюваного у вбивстві 17-річної школярки. Місцеві жителі впевнені, що поліція затримала не ту людину.

Своє обурення жителі села висловлювали правоохоронцям, заблокувавши їхній автомобіль. На їхню думку, поліцейські несправедливо затримали молодого хлопця, якого підозрюють у вбивстві Ірини Мукоїди. Вони перекрили дорогу в районі автостанції, після чого акція перемістилася до імовірного місця вбивства, передає сайт 0352.ua.
Рух на міжнародній автотрасі було відновлено тільки о 21:30, збори громади села тривало близько двох годин.

Нагадаємо, 26 червня у Збаразькому районі Тернопільської області була жорстоко вбита 17-річна випускниця Ірина Мукоїда. У вбивстві випускниці поліція підозрює 16-річного жителя села Дзвиняча Збаразького району Тернопільської області. Зараз він затриманий, ведеться слідство. Правоохоронці стверджують, що у скоєному хлопець зізнався. Він повідомив, що компанія молодих людей святкувала День молоді, розпивали спиртні напої. Коли ішов додому, він нібито знайшов ніж, наздогнав Ірину, яка йшла попереду, і вбив її.

Читайте АСН в Google News