Молодий британець змінив дрес-код фірми, прийшовши на роботу в сукні

22.06.2017, 19:15
Чоловік прийшов в офіс у короткій сукні на знак протесту проти дискримінації в спеку. Не секрет - важко дотримуватися офісного дрес-коду, коли температура повітря зашкалює за 30 градусів, пише indy100.com.
 
Працівник британського call-центру Джої Бардж, який прийшов на роботу в шортах, був відправлений додому за порушення офісного дрес-коду. Однак хлопець досить швидко повернувся назад - вже в короткій жіночій сукні. 20-річний молодий чоловік розмістив твіт з фото у сукні, назвавши дрес-код його компанії сексистським. Він написав: "Мене відправили додому, щоб переодягнутися у відповідний одяг, але ж жінкам можна носити сукні! Ану ж бо!"
 
Хлопця активно підтримують у коментарях до поста, наприклад, один користувач написав: "Чоловікам має бути дозволено носити шорти, якщо жінкам дозволено носити короткі сукні... рівноправність". На щастя, компанія, в якій працює Джої, змінила свої правила в зв'язку з його протестом, дозволивши чоловікам носити бриджі, але тільки якщо вони чорного, бежевого або темно-синього кольору. У Twitter Джої назвав рішення "частковою перемогою". 

Читайте АСН в Google News