Депутат Максим Поляков подасть у суд на НАБУ і САП

20.06.2017, 17:27

Про те, що народний депутат фракції "Народний фронт" Максим Поляков збирається подати в суд на САП і НАБУ, він заявив у кулуарах Верховної Ради України, передає кореспондент ASN.

«Я - член Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності. У мене немає ніяких зв'язків з темою, з якою мене пов'язують (незаконним видобутком бурштину). З депутатом Розенблатом, якого теж звинувачують, я взагалі спілкувався останнього разу восени. Тому я впевнений, що справа проти мене - фейкова», - заявив він.

Поляков ще раз нагадав про те, як «Артем Ситник - директор НАБУ - за державні гроші незаконно їздив до Лондона, через що відносно нього відкрито кримінальну справу».

А в САП, за його оцінками, працюють «гопники, які здійснюють політичне замовлення грузинської мафії». Нардеп додав, що зараз його помічницю шантажують і вимагають дати свідчення проти нього, обіцяючи, якщо вона це зробить, відпустити її сьогодні ж. Депутат анонсував, що його юристи та адвокати вже готують позови до судів щодо захисту честі і гідності. «Також я сподіваюся, що буде відкрито кримінальну справу стосовно детективів НАБУ, які вчинили напад на мою дружину», - зазначив він.

Читайте АСН в Google News