Нардепи БПП заблокували трибуну через бездіяльність Садового

20.06.2017, 11:13

Народні депутати від Блоку Петра Порошенка заблокували трибуну Верховної Ради, протестуючи проти бездіяльності мера Львова Андрія Садового. Про це з трибуни парламенту в оточенні нардепів фракції БПП заявила депутат Оксана Юринець, передає кореспондент ASN.

"Центральнемісто України перетворюється на смердюче звалище. А ще гірше - екологічну загрозу. Адже коли температура повітря перетинає вищі показники, це становить загрозу здоров'ю наших жителів", - заявила вона. Нардеп від імені фракції БПП звернулася до фракції "Самопоміч".

"Зараз треба рятувати не Андрія Івановича (мера Львова Садового. - Ред.), а жителів Львова. Протягом всіх років вашої каденції ви так і не побудували сміттєпереробні заводи", - додала вона. Юринець нагадала, що київська влада протягом року виділила достатню кількість коштів для розв'язання проблеми.

"Андрію Івановичу! Або вирішуйте терміново проблему, або йдіть у відставку! Так, у відставку!" - сказала вона, а нардепи фракції "Самопоміч" скандували "ганьба!".

Нагадай, 19 червня голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк оголосив голодування на знак підтримки голови Львова Андрія Садового.

Читайте АСН в Google News