Порошенко повідомив про "потужний" візит в Америку

20.06.2017, 07:31

Президент України Петро Порошенко в рамках робочого візиту до Вашингтона проведе важливі зустрічі з керівництвом США. Про це він розповів, спілкуючись з українською громадою, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"У нас буде фантастична програма. Дуже важливо, що зустріч моя, як українського президента, в Білому домі буде раніше, ніж зустріч Путіна. Для того, щоб усі були озброєні інформацією, щоб нікому не залишити шансу на несправедливість", - заявив президент.

Президент повідомив, що під час візиту проведе зустріч з президентом США Дональдом Трампом, держсекретарем США Рексом Тіллерсоном і з керівництвом міністерств оборони, торгівлі і енергетики США.

"Ніколи не було такого потужного візиту. Він важливий для того, щоб ми мали можливість поспілкуватися і з приводу нашої співпраці в сфері безпеки, політики і економіки", - додав глава держави.

Нагадаємо, 19 червня, президент України Петро Порошенко вирушив з робочим візитом у США.

Якщо зустріч Порошенко і Трампа пройде, то український лідер випередить президента Росії Володимира Путіна. Перша зустріч президентів РФ і США запланована на початок липня 2017 року на саміті G20 в Німеччині.

Читайте АСН в Google News