За що Джонні Деппа хочуть «вбити» в наступній частині «Піратів Карибського моря»

19.06.2017, 22:10

Творці "Піратів Карибського моря" мають намір позбутися  персонажа Джоні Деппа, Капітана Джека Горобця у шостій частині. Планується, що головного героя вб'ють, повідомляє Daily Star.

Причиною тому є нібито втома глядачів від незмінного героя-пірата, який уже багатьом набрид. Відзначається, що касові збори п'ятої частини - "Мерці не розповідають казок" виявилися занадто низькими у порівнянні з попередніми фільмами.

"Колись Джонні Депп був головним стимулом дивитися наступні фільми. Тепер створюється відчуття, що для аудиторії це більше не актуально", - відзначило джерело видання.

Воно додало, що нові учасники проекту, молоді актори, 25-річний Кайя Скоделаріо і 27-річний Брентон Туейтс, викликають у глядачів більший інтерес.

Нагадаємо, перший фільм "Пірати Карибського моря: Прокляття Чорної перлини" вийшов на екрани в 2003 році. По всьому світу він зібрав майже 654 млн доларів, ставши 22-м серед найбільш прибуткових фільмів у США.

Завдяки успіху творці фільму анонсували відразу два продовження: «Пірати Карибського моря: Скриня мерця» і «Пірати Карибського моря: На краю світу». Пізніше в 2011 році вийшов четвертий сіквел «Пірати Карибського моря: На дивних берегах». У січні 2012 року стало відомо про контракт Джонні Деппа на п'яту і шосту частини «Піратів Карибського моря».

   

Читайте АСН в Google News