В Одесі 18-річний молодик забив лопатою і зґвалтував свою однокласницю

19.06.2017, 13:28

У лісопосадці Малиновського району Одеси знайшли тіло 17-річної дівчини з ознаками насильницької смерті. Про це повідомляє Національна поліція Одеської області.

Як повідомляється, в поліцію звернувся хлопець загиблої. За його словами, під час розмови зі своєю дівчиною він почув крик і зв'язок зник. Спочатку він шукав її сам, а потім звернувся до правоохоронців.

Працівники поліції відразу почали пошуки 17-річної дівчини. Всю ніч вони обшукували дорогу, якою вона щодня ходить з роботи додому. Вранці було виявлено її оголене тіло з ознаками насильницької смерті.  

Під час слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили особу злочинця, який напав на дівчину. Ним виявився 18-річний знайомий загиблої, який жив з нею в одному селі, був її сусідом і однокласником. 

У день злочину хлопець під впливом алкоголю напав на дівчину, яка поверталася додому з роботи. Держаком від лопати він завдав ударів по голові і тулубу. Побита жертва впала на землю, після цього злочинець почав її ґвалтувати. Дівчина померла на місці події від травм, несумісних з життям.

Читайте АСН в Google News