На Донбасі затримано чоловіка, який одночасно воював на боці ЗСУ і «ДНР»

16.06.2017, 08:11

Працівники поліції Донецької області в Покровську затримали чоловіка, який сказав, що воював як на боці ЗСУ, так і на боці бойовиків. Про це заявив начальник управління поліції області В'ячеслав Аброськін у себе в Facebook.

В ході затримання 48-річний чоловік мав при собі «тимчасове посвідчення військовослужбовця ДНР», згідно з яким з жовтня минулого року він є гранатометниками «армії ДНР». За його словами, за два роки він двічі вступав до лав ЗСУ і двічі в ряди бойовиків. З серпня 2015 року по серпень минулого року чоловік проходив службу в одній з бригад Збройних Сил України та в ході обстрілу терористів отримав поранення. Потім він виїжджав на захоплену територію, де після лікування "працевлаштувався" на посаду гранатометчика в рядах терористів «ДНР». За «службу» бойовикам він отримував 15 тисяч російських рублів.

У лютому цього року він повернувся в Мирноград і пішов до військкомату. Там його направили в «рідну» бригаду, де він ще два місяці він воював проти терористів. У квітні цього року він демобілізувався і поїхав до Донецька. У Покровськ чоловік приїхав, щоб зустрітися з коханою.

Читайте АСН в Google News