Соцмережі іронізують: 28 країн ЄС скасували роумінг, а всередині «єдиної неподільної Росії» він залишився

15.06.2017, 11:44

Соцмережі і блогери завзято відреагували на скасування плати за роумінг у країнах Європейського Союзу. Нагадаємо, президент Європарламенту Антоніо Таяні повідомив, що з 15 червня громадяни, які живуть у країнах ЄС і подорожують у межах Євросоюзу, зможуть дзвонити, писати і спілкуватися за допомогою своїх мобільних пристроїв за тією ж ціною, що й у себе вдома. Це і є скасування плати за роумінг в ЄС.

Як зазначив на своїй сторінці в Facebook журналіст і блогер Семен Кабакаєв, скасування роумінгу є черговим кроком до спрощення життя і створення комфорту. Він упевнений, що тепер вступ України в НАТО і ЄС не тільки слова, а реальна можливість. «З кожним таким рішенням ми далі від Мордору і ближче до цивілізації», - додав журналіст.

Українські користувачі соцмереж радіють такому рішенню ЄС, вітають один одного. Адже тепер нам не потрібні ні візи, ні роумінг.

Зате в російському сегменті соцмереж нині панує зневіра і роздратування. У Росії ж продовжує діяти внутрішній роумінг, і скасовувати його ніхто не збирається попри тривалі дебати з цього питання.

Читайте АСН в Google News