Українські соцмережі про буйство колишнього «Беркута» у Москві: «Ми вас попереджали»

13.06.2017, 16:23

Користувачі соціальних мереж активно обговорюють той факт, що бійці колишнього українського підрозділу «Беркут», які брали участь у побитті активістів на Майдані під час Революції Гідності, тепер б'ють росіян на мітингах проти корупції в Москві.

За словами відомого блогера Олександра Тверського, треба максимально широко оприлюднити фото командира «Беркута» Сергія Кусюка, який керував розгоном протестувальників на Майдані, а тепер тим же займається в Москві. «Нехай його знають всі, щоб, коли прийде час, не помилитися», - додав блогер.

У свою чергу, професор Державного університету Ілії в Грузії, автор 37 книг, 9 фільмів і більше п'яти тисяч публікацій у газетах і журналах багатьох країн світу Олег Панфілов підкреслив, що Кусюку 12 червня в Москві було небезпечно займатися улюбленою роботою, так як «росіяни - це не українці».

Політтехнолог Олексій Голобуцький зазначив, що він міг би поспівчувати москвичам, яких розганяли на мітингу колишні українські беркутівці, але «Навальний не хоче віддавати Крим. Так вам і треба. Ці морди ще й постріляють вас!» - попередив Голобуцький.

Не підбираючи слів, висловив свою думку і народний депутат Борислав Береза. Він привітав росіян, що тепер їх «винтить і хреначить ексберкут, а нині вірний служака путінського режиму Кусюк». «Продовжуйте і далі приймати покидька у себе. Сміттєзвалище має залишатися звалищем. Його брутальні дії призвели до того, що ми вигнали Януковича. Сподіваюся, що він діятиме так само і в Росії, що призведе до падіння режиму Путіна. Цікаво, а куди він потім поїде???» - поставив Береза ​​риторичне запитання.

 

Читайте АСН в Google News