В Ялті на День Росії хлопчик вийшов на площу з прапором України

13.06.2017, 11:33

Під час святкування дня Росії в окупованій Ялті хлопчик вийшов на площу з українським прапором. Таким чином дитина хотіла показати свою любов до України.

Відео про святкування в окупованому Криму опублікувало видання «Крим.Реалії». На відео відображена головна площа Сімферополя. Стоїть сцена, грає музика, але люди абсолютно не в курсі, що за свято.

Журналіст звернувся до матері хлопчика з українським прапором, щоб вона пояснила вчинок сина. Жінка розповіла: хлопчик вважає, що всі повинні дружити. «У нього якесь уявлення, якийсь стереотип створився, що всі повинні дружити... У нас родичі в Києві, йому якось прикро за все, що сталося. І якщо ми в Криму, треба показати, що ми Україну продовжуємо любити», - заявила жінка.

Ця подія викликала ажіотаж серед користувачів мережі. Читачі іронізували, зазначивши, що дивно», що на площі немає автозаків, що маму з хлопчиком не скрутили і не заарештували. Нагадаємо, в ході протестів, які пройшли по всій Росії 12 червня, було затримано більше 1500 осіб.

Читайте АСН в Google News