Оператор «Спортлото» в Донецькій області інсценувала пограбування закладу

12.06.2017, 08:32

У Торецьку жінка, яка працює оператором «Спортлото», програла велику суму грошей і вирішила інсценувати пограбування закладу. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

За його словами, у неділю, 11 червня, в поліцію звернулася оператор «Спортлого» і повідомила, що їй погрожували двоє невідомих у масках, з пістолетом і ножем, після чого чоловіки нібито викрали з грального закладу 10 тисяч гривень та особисті речі. Жінка повідомила, що невідомі втекли на автомобілі.

«По тривозі було піднято всі територіальні підрозділи поліції Торецька, а також Костянтинівки і Бахмута. Поліція всю ніч шукала злочинців і тільки вже опівдні в результаті проведених оперативно-розшукових і слідчих заходів було встановлено, що, програвши 7 тисяч гривень, «потерпіла» домовилася з охоронцем і гравцем-«свідком» і сама інсценувала «розбій», - написав Аброськін.

За його словами, жінка вже розкаялася, тепер вона дає свідчення. Їй тепер не тільки потрібно виплатити програну суму, але також оплатити проведення розшукових заходів поліції.

Читайте АСН в Google News