Грози в Україні не зменшили надзвичайний рівень пожежної небезпеки

05.06.2017, 10:27

У понеділок, 5 червня, в Україні очікується теплий день, проте на більшій частині території країни можливі дощі та грози. Температура становитиме від +21 до +29, повідомили в Гідрометцентрі.

Так, на заході України температура вдень від +21 до +28. У більшості областей очікуються дощі з грозами. У північних областях повітря прогріється від 25 до +28. Також можливі грози.

На сході - від +23 до +26. Тут переважно сухо, мінлива хмарність. На півдні України температура повітря вдень прогріється від +22 до +29. Опадів також не очікується.

У центрі України - від +27 до +29 градусів тепла. У Києві від +26 до +28, можливий дощ.

Разом з тим у прес-службі ДСНС повідомили, що з 4 по 6 червня в дев'яти областях України зберігається надзвичайний рівень пожежної небезпеки. «4-6 червня в Харківській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Полтавській, Кіровоградській, Черкаській та в більшості районів Одеської і Миколаївської областей надзвичайний рівень пожежної небезпеки», - відзначили в ДСНС.

Українців закликали дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування в лісах, парках і на відкритих територіях.

Читайте АСН в Google News