Матіос "підбив касу" по затриманих екс-податківцях і анонсував наступну хвилю затримань

26.05.2017, 17:41

У затриманих екс-податківців вилучили 23 елітних авто, 5,5 млн доларів, 3 кг золота, 20 картин і понад 20 елітних годинників. Про це на своїй сторінці у Facebook написав головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

«Звіт про 72 години Військової прокуратури з моменту затримання екс-податківців... Під час обшуків вилучено: 23 авто (Бентлі, Мерседес, Лексус, БМВ і інші), 5,5 млн доларів, 3,7 млн. грн, банківські метали (золото) - понад 3 кг, твори мистецтва-20 картин (18-19 століття), більше 20 коштовних годинників», - написав він.

Матіос нагадав, що за участь у злочинній організації та зловживанні службовим становищем затримано 23 екс-податківці часів Клименко, 11 з яких суд заарештував із правом застави. Під особисті зобов'язання було відпущено чотирьох підозрюваних, ще сімом суд обрав запобіжний захід - заставу. Загальна сума застав, яку визначив суд для екс-податківців, склала понад 326 млн. грн.

Головний військовий прокурор зазначив, що без задіяння вертольотів розглянути за 72 години санкції всім підозрюваним було б неможливо.

«Спасибі МВС і Авакову особисто! І всім моїм колегам - керівництву і оперативникам Департаменту захисту економіки Нацполіціі, без яких так потужно "лупнути сю скалу" (слова І. Франка) точно у нас не вийшло б! І до речі ... чекайте наступну хвилю ... »- написав Матіос.

Читайте АСН в Google News