Росія готова передати в США запис зустрічі Трампа з Лавровим - Путін

17.05.2017, 16:24

Росія готова надати Сенату США запис зустрічі міністра закордонних справ Сергія Лаврова з американським президентом Дональдом Трампом. Про це заявив президент Росії Володимир Путін.

Лідер Кремля уточнив, що це буде зроблено, якщо Адміністрація США «цього захоче», передає РИА «Новости». Разом з тим помічник президента Юрій Ушаков додав, що аудіозапис під час зустрічі Трампа з Лавровим не вівся, є тільки стенограма.

Путін уточнив, що звинувачення Трампа після його зустрічі з Лавровим є «політичною шизофренією», передає Інтерфакс. «Ми бачимо, що в Сполучених Штатах розвивається політична шизофренія, нічим іншим я не можу пояснити звинувачення чинного президента в тому, що він видав Лаврову якісь секрети», - заявив Путін журналістам.

Він розповів, що розмовляв з Лавровим, якому «доведеться оголосити зауваження, догану, бо він цими секретами з нами не поділився, ні зі мною, ні з представниками спецслужб Росії, це дуже погано з його боку».

Нагадаємо, що Трамп повідомив Лаврову про плани ІДІЛ підірвати пасажирський літак. Раніше газета Washington Post з посиланням на джерела повідомила, що Трамп передав Лаврову під час зустрічі в Білому домі інформацію про діяльність угруповання «Ісламська держава».

Читайте АСН в Google News