Бійка в Одесі: фігурант справи 2 травня зламав ніс поліцейському

16.05.2017, 09:14

Напередодні, 15 травня, на території ЖК «Райдужний» сталася бійка зі стріляниною. За попередніми даними, інцидент спровокували активісти однієї з громадських організацій, які вигулювали там собаку. Про це пише «Думская».

За словами очевидців, активісти нацькували свого собаку на іншого пса, що не сподобалося господареві останнього. Також є версія, що конфлікт стався через неправильно припарковане авто. Слово за слово, і в хід пішли газові балончики і біти. При цьому постраждав працівник поліції, який намагався розняти забіяк, у нього зламаний ніс.

Серед учасників бійки був фігурант справи 2 травня, «громадський працівник» Сергій Ходіяк. Саме його друзі вигулювали собаку і влаштували бійку. Почувши шум бійки, Сергій Ходіяк прибіг на допомогу товаришам, а потім разом із ними напав на працівників поліції і завдав тілесних ушкоджень працівникові правоохоронних органів. Ходіяк перебував у стані алкогольного сп'яніння, він затриманий разом з іншими учасниками конфлікту і доставлений у Київський відділ поліції. Розпочато кримінальну справу.

Ходіяк звинувачується в умисному вбивстві, а також замаху на вбивство правоохоронців 2 травня 2014 року.

Читайте АСН в Google News