Після зіткнення зі скотовозом у РФ заявили, що не бояться українських підводних човнів

28.04.2017, 11:09

Так званий «депутат» невизнаної Держдуми РФ Руслан Бальбек налякав українських військових, заявивши, що київській владі не варто жартувати з російським Чорноморським флотом.

Бальбек вважає, що висунення українських підводних човнів до берегів окупованого Криму стало б для них «походом в один бік», передає РИА «Новости».

«В українському флоті немає навіть одного екіпажу для однієї субмарини. На підводників потрібно не тільки вчитися, але ще й отримати практику - інакше це буде підводний похід в один бік. Жартувати з оснащеним за останнім словом Чорноморським флотом Росії нікому не варто», - сказав Бальбек.

Раніше капітан першого рангу ВМС України, перший заступник голови Спілки офіцерів Євген Лупаков заявив, що якби в України «було хоча б п'ять підводних човнів», то вона б знищила Чорноморський флот.

Нагадаємо, напередодні біля Босфору розвідувальний корабель ЧФ РФ «Лиман» зіткнувся з судном«Ашот-7», отримав пробоїну нижче ватерлінії і затонув. Моряків «Лиману» рятували кораблі Туреччини, що входить у НАТО.

Читайте АСН в Google News