Гройсман пообіцяв звільнити трьох неефективних очільників Нацполіції

25.04.2017, 15:03

Гройсман пообіцяв звільнити трьох неефективних глав Нацполіції. Першим полетить голова Нацполіції Одеської області.

Про це на колегії Міністерства внутрішніх справ України 25 квітня заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент ASN.

"За результатами першого півріччя прошу скласти рейтинг областей і керівникам тих трьох, які будуть внизу, потиснути руки і попрощатися", - сказав Гройсман.
У відповідь міністр внутрішніх справ Арсен Аваков попередив про звільнення голови Одеської поліції.

"Ми дивимося на схему: є червоні, є зелені області... Ми дивимося, що у всіх цих схемах у нас Одеський регіон, наприклад, є червоним. Нижче середнього. Ми розуміємо, що призначили Головіна туди без року тиждень, але питання є" , - сказав Аваков.

Слід зазначити, що глава Нацполіції України Сергій Князєв під час доповіді про результати роботи за перше півріччя зазначив: "Досить складна оперативна обстановка залишається на територіях Дніпропетровської, Запорізької, Львівської, Одеської, Харківської, Черкаської областей, Києві та Київській області. Разом з тим низький рівень викриття підрозділами карного розшуку організованих злочинних груп перш за все в Дніпропетровській, Львівській, Чернігівській, Чернівецькій областях".

Читайте АСН в Google News