У Мінкульті заяви Дорна порахували «неприпустимими і образливими»

12.04.2017, 13:33

Міністр культури України Євген Нищук назвав «неприпустимою і образливою» заяву українського співака Івана Дорна про підтримку воїнів АТО, передає кореспондент ASN.

«Міністерство культури не має важелів впливу на Івана Дорна. Юридично ми ніяк не можемо на нього вплинути. Але я можу сказати, що його заяви викликають жаль, адже діячі мистецтва повинні задавати суспільству тон, зокрема і в питанні підтримки українських вояків. Я можу тільки говорити, що це насправді неприпустимо, образливо», - сказав Нищук перед засіданням Кабміну.

Він додав, що Іван Дорн може допомагати або не допомагати українським воїнам, але «говорити так, ніби у нас тут нічого не відбувається - це негідно».

Нагадаємо, раніше Дорн в інтерв'ю російському спортивному журналісту Юрію Дуді назвав агресію Росії проти України «сваркою», а також відхрестився від інформації про те, що допомагав воїнам АТО.

«Коли сталася сварка двох братів, то всі молодші брати сказали «ні» всьому від старшого брата, хочемо все своє», - заявив Дорн, чим здивував навіть росіянина.

Читайте АСН в Google News