Кабмін не звітуватиме в Раді цього тижня. Але Гройсман дасть річну прес-конференцію 11 квітня

10.04.2017, 13:39

Кабмін Гройсмана не звітуватиме в Раді цього тижня. Про це на брифінгу в ході погоджувальної ради 10 квітня заявив голова фракції БПП Артур Герасимов, передає кореспондент ASN.

"За моєю інформацією, цього тижня в парламенті звіту уряду не буде", - сказав він, відповідаючи на запитання журналістів про звіт уряду Володимира Гройсмана про виконання Програми діяльності Кабміну за 2016 рік.

Нагадаємо, що на середу заплановано засідання профільного Комітету з питань економічної політики за участю всього складу Кабміну, де повинні розглянути поданий парламенту звіт Кабміну.

Нагадаємо, що в ході погоджувальної ради Верховної Ради України 10 квітня перший віце-прем'єр Степан Кубів зазначив, що уряд передав звіт всім народним депутатам про рік своєї роботи.

"За регламентом, ми абсолютно готові до дискусії. Проходять широкі зустрічі як у стінах уряду, так і комітетів. Ми обговорюємо дискусійні та пріоритетні питання на цей рік", - заявив він.

Кубів подякував нардепам за підтримку урядових ініціатив у парламенті.

"Хочу запевнити, що уряд і далі конструктивно працюватиме з Верховною Радою. Адже тільки спільна праця - це наш загальний результат".

Водночас глава фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко зазначила, що її політична сила буде вимагати відставки Кабміну Гройсмана.

"Ми будемо вимагати відставки Гройсмана. Без відставки цього уряду і прем'єра ми не зможемо далі рухатись... Наша команда робитиме все, щоб домогтись відставки прем'єра", - сказала вона на брифінгу в рамках погоджувальної ради.

Разом з тим стало відомо, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у вівторок, 11 квітня, проведе прес-конференцію. Вона розпочнеться об 11:00 в Будинку уряду і буде присвячена підсумкам року роботи уряду.

Читайте АСН в Google News