ГПУ проводить обшуки в корпорації S.Group, що належить спонсору Радикальної партії

06.04.2017, 17:40

Генеральна прокуратура України проводить обшуки в Києві та Дніпрі на об'єктах, пов'язаних з діяльністю корпорації S.Group.

Факт проведення обшуків прес-служба ГПУ підтвердила Інтерфаксу-Україна.

Раніше прес-служба народного депутата від Радикальної партії Сергія Рибалки повідомила, що обшуки проходять у всіх філіях і на підприємствах виробника снеків - корпорації S.Group.

Представники корпорації скаржилися, що правоохоронці зламали двері, ворота будівель, нещадно розгромили серверну кімнату, після чого закрилися в офісах дніпровської організації Радикальної партії і корпорації S.Group.

Нагадаємо, в лютому прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган розповіла, що ГПУ проводила обшуки в офісних приміщеннях S.Group у Дніпрі. Слідчі дії проводилися в рамках кримінального провадження за фактами ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, замаху на привласнення чужого майна в особливо великих розмірах - 110 млн грн - та службового підроблення.

Засновником корпорації є народний депутат від Радикальної партії Сергій Рибалка. До складу корпорації входять компанії «Чиста планета», «Продекспорт-2009», «СнекЕкспорт». Їй належать торгові марки: Snekkin, «Козацька слава», «Мій Рибалка», Semki, «Мачо», KartoFan, Red, Fantasy, Fantee.

Журналісти називають Рибалку одним зі спонсорів Радикальної партії.

Читайте АСН в Google News