Супрун опублікувала карту аптек з безкоштовними ліками. Поки тільки в Києві

06.04.2017, 12:12

В.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун на своїй сторінці в соцмережі опублікувала посилання на інтерактивну карту, на якій позначено всі аптеки, які беруть участь у програмі "Доступні ліки". Карта доступна за цим посиланням. Правда, варто зауважити, що на карті вказані лише аптеки в Києві.

"Тепер знайти аптеку, що бере участь у програмі "Доступні ліки", ще простіше - на google-карти!
Поки тут позначений Київ, але найближчим часом ми додамо сюди всі аптеки України, які приєдналися до програми", - написала Супрун.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що буде рости кількість аптек, в яких будуть поширювати безкоштовні ліки.

Водночас час програма «Доступні ліки», старт якої анонсований з 1 квітня, не запрацювала вчасно, оскільки реєстр лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню, не був сформований. Про це ASN повідомили в Аптечній професійній асоціації України.

Також Міністерство охорони здоров'я оприлюднило перелік лікарських засобів, які українці можуть отримати безкоштовно або з незначною доплатою за програмою "Доступні ліки".

 

Читайте АСН в Google News