Львівське сміття звалили просто посеред дороги в Київській області

03.04.2017, 12:18

На дорогу в Броварському районі Київської області 2 квітня звалили купу сміття, який привезли зі Львівської області.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook Анатолій Гаркуша, серед гори гниючих пакетів валяються, зокрема зошити і документи з львівськими адресами. «Сталося це на бетонці, яка веде до залізничної платформи Велика Олександрівка метрів за 200 від дороги Велика Олександрівка (Парникова) - Гоголів», - написав очевидець, передає «Українська правда».

За його словами, до перевезення і такої утилізації сміття причетні як мінімум кілька людей: «Одне бидло наказало везти сміття - цікаво, воно і безпосередньо зазначило адресу, де його висипати? Інше бидло сіло за кермо і поїхало, а потім на дорозі підняло кузов».

Нагадаємо, в кінці березня мер Львова Андрій Садовий заявив, що ситуація з вивезенням сміття зі Львова критична, незважаючи на те, що на сьогодні від сміття очистили кілька майданчиків. За його словами, така ж ситуація зі сміттям спостерігається в чотирьох районах Львівської області: Кам'янка-Бузькому, Пустомитівському, Городоцькому та Жовківському.

Садовий сказав, що угоди про прийом сміття з міста на практиці працюють не більше п'яти днів, а потім місцеві жителі виходять на протести.

Читайте АСН в Google News