Вбивця Вороненкова був «Боксером» і володів ножовим боєм

27.03.2017, 14:13

Журналісти оприлюднили фото вбивці екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова - Павла Паршова в формі і зі зброєю в зоні АТО на Донбасі.

Як повідомила на своїй сторінці в Facebook журналістка СТБ Алена Лунькова, командир Паршова розповів: «Кілер наш, він жодного разу не був на бойових, хто йому дав УБС, давайте запитаємо у Нацгвардії, я його на УБС не подавав».

На опублікованих фото 29-річний Павло Паршов позує в камуфляжі і з автоматом. Фото були зроблені в Луганській області, хоча кілер служив у батальйоні «Донбас» і був тільки під Маріуполем.

За словами екс-комбата «Донбасу» Анатолія Виногродського, на передову Паршов не прагнув і в боях участі не брав. Його звільнили в серпні 2016 року за самовільне залишення частини.

Журналістка також підкреслила, що у Паршова був позивний «Боксер», він також володів ножовим боєм. Товариші по службі повідомили, що хлопець дотримувався ультраправих поглядів і був футбольним хуліганом.

У коментарях під фото користувачі пишуть: «Стріляти він міг, виходить, треба було його таланти туди (в АТО) направляти».

Нагадаємо, екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков був убитий в центрі Києва 23 березня. Охоронець політика вбив кілера, яким виявився Павло Паршов. Убивцю поховають 28 березня в Дніпрі, місті, куди він із матір'ю переїхав у 1998 році. Раніше його мати Тетяна Паршова упізнала тіло.

Читайте АСН в Google News