У Запоріжжі у військового комісара-хабарника знайшли печатку з гербом Росії

23.03.2017, 17:59

У Запоріжжі на хабарі в 600 доларів був затриманий виконуючий обов'язки військового комісара одного з районних військкоматів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила спікер Департаменту захисту економіки НПУ Наталія Калиновська.

За її словами, зловмисник вимагав і отримав вказану суму за сприяння у прискореному проходженні громадянином військово-лікарської комісії для видачі останньому військового квитка та отримання можливості отримати паспорт громадянина України.

За інформацією правоохоронців, в.о. військового комісара заявив, що для отримання паспорта потрібно спочатку пройти військово-лікарську комісію і за її результатами отримати військовий квиток. При цьому комісар зазначив, що для проходження комісії треба надати йому 600 доларів, інакше громадянина взагалі не допустять до проходження комісії і не видадуть військовий квиток.

Калиновська зазначила, що військовий комісар був затриманий у своєму робочому кабінеті при отриманні вказаної суми. Під час обшуку, проведеного в кабінеті, було вилучено 600 доларів, патрони до вогнепальної зброї, а також печатку із зображенням герба Російської Федерації.

Читайте АСН в Google News