З України депортований злодій у законі Джоні Кутаїський

18.03.2017, 11:41

З України до Туреччини депортували так званого «злодія в законі» 42-річного Джоні Хатчапурідзе, більш відомого в кримінальних колах під кличкою «Джоні Кутаїський». Про це повідомили в прес-службі Національної поліції України 17 березня.

«Неодноразово судимий уродженець Грузії приїхав до столиці України в 2016 році, щоб встановити і розширити свій вплив на злочинні угруповання в Києві. Джоні Хатчапурідзе координував діяльність квартирних злодіїв, залучав до злочинної діяльності молодь. Правоохоронці затримали Хатчапурідзе на проспекті Бажана. Після проведення практичних заходів його депортували в Стамбул із забороною в'їзду на територію України терміном на 3 роки», - сказано в повідомленні поліції.

«Джоні Кутаїського» коронували в «злодії в законі» в 1998 році у Москві. Він багато разів притягувався до кримінальної відповідальності за злочини на території Росії і Грузії. У минулому році Джоні Хатчапурідзе вийшов на свободу за амністією в Грузії, відсидівши лише 8 з 23 років за торгівлю наркотиками.

Читайте АСН в Google News