Трибуну Ради блокують нардепи БПП з військовими МВС і Нацполіції

15.03.2017, 11:19

Трибуну Верховної Ради блокують народні депутати БПП і «Народного фронту» з військовими МВС та Національної поліції, передає кореспондент ASN.

Після закриття ранкового засідання парламенту віце-спікером Оксаною Сироїд, глава фракції БПП Ігор Гринів повідомив, що «засідання не буде до закінчення засідання Ради національної безпеки і оборони».

А в цей час трибуну блокували нардепи БПП і «Народного фронту» з військовими. Один із них виступив перед нардепами.

«Я є добровольцем з 2014 року. До цього я давав присягу народу України. З 1994 року служив у спецназі, служив в «Альфі», потім пішов на фронт... Ми прийшли сюди, щоб розповісти про дії народного депутата Парасюка на блокпосту Слов'янська», - заявив він.

Військовий розповів, що народний депутат застосовував до нього силу, «бив по ногах», прикриваючись мандатом.
«Мета депутата Парасюка була одна - спровокувати бійку на блокпосту... Він давав команди, використовуючи нецензурну лайку, застосовувати силу до працівників Нацполіції», - повідомив військовий.

Також із трибуни виступили й інші представники Нацполіції, які звинуватили нардепа Володимира Парасюка в незаконному застосуванні сили і зброї. Військові просять Генпрокуратуру притягти Парасюка до відповідальності.

Після виступів військові і нардепи залишили залу.

Читайте АСН в Google News