ФСБ вимагає від бойовиків активніше шукати «українських терористів» - Тимчук

13.03.2017, 09:49

Керівництво Федеральної служби безпеки РФ вимагає від бойовиків «ДНР» і «ЛНР» активізувати боротьбу з «українським тероризмом». Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат України, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

За його словами, ФСБ поставила завдання «МДБ ДНР» і «МДБ ЛНР» будь-якими способами організувати наявність «доказів» «активної терористичної діяльності» українських спецслужб і ЗСУ на території окупованих районів.

«Відзначено інкримінування затриманим за побутові злочини кримінальним елементам «зв'язків» з українськими ССО, ГУР МО і СБУ. У «ЛНР» місцевий житель, у якого було вилучено кілька шашок промислової вибухівки, був оголошений «терористом міжнародного класу на службі у СБУ», - підкреслив Тимчук.

Він також розповів, що керівництво ГШ ЗС РФ в черговий раз продовжило терміни «відряджень» на Донбас офіцерів ЗС РФ з числа «військових радників» «1-го АК ДНР». Тимчук повідомив, що ці дії керівництва викликають крайнє невдоволення у офіцерів ЗС РФ, у яких в кінці 2016 року закінчувалися терміни перебування на Донбасі.

Читайте АСН в Google News