Штаб блокади на тиждень відклав встановлення редуту в Харківській області

13.03.2017, 09:12

У Штабі блокади торгівлі з окупантами прийняли рішення на тиждень відкласти установку редуту в Куп'янську Харківської області. Про це йдеться в повідомленні Штабу на сторінці в Facebook.

Відзначається, що 12 березня в Куп'янськ виїжджала група спостереження Штабу. На залізничній станції Куп'янськ вони виявили три потяги з вугіллям, які надійшли з Росії.

Разом з тим, за інформацією Штабу, близько двохсот тітушок, близько ста працівників поліції, а також проросійськи налаштовані місцеві жителі - прихильники Добкіна і Кернеса - завадили встановленню редуту.

«Спостережну групу Штабу блокади, яка складалася з двадцяти бійців внутрішнього Корпусу Батальйону Донбас і Айдар, і Добровольчого Руху ОУН, місцеві жителі Куп'янська зустріли криками «майдануті», «бандерівці», «фашисти». Шквал зомбованого обурення з боку місцевих проходив у кращих традиціях стику 2013-2014 років», - підкреслили в штабі.

У зв'язку з цими подіями в Штабі вирішили відкласти установку редуту в Куп'янську. Штаб блокади закликав патріотів, ветеранів та активістів Харківської області, а також журналістів і патріотів з усієї України підтримати блокаду торгівлі з країною-агресором РФ.

Читайте АСН в Google News