Вбивство поліцейських у Дніпрі: двоє свідків упізнали Пугачова

10.03.2017, 09:12

Вчора відбувся суд у справі обвинуваченого у вбивстві двох поліцейських екс-бійця колишнього підрозділу Торнадо Олександра Пугачова, на якому ще двоє свідків трагедії впізнали його. Про те інформує Радіо Свобода.

На засіданні в Центральному райсуді Дніпра касир-контролер автовокзалу Сергій Олійник, який першим давав свідчення, повідомив, що впізнав у ньому людину, яка, погрожуючи йому пістолетом, наказала відкрити шлагбаум в бік виїзду з автовокзалу.

Крім того, лікар лікарні ім. Мечникова Юрій Грабовський, який обстежив Олександра Пугачова в день вбивства працівників поліції, упізнав у ньому людину, яка звернулася в клініку і в якої він томографом виявив кулю, що застрягла в ребрах.

За словами Грабовського, 25 вересня після обіду медпрацівниця до нього в кабінет привела пацієнта з вогнепальним пораненням.

«Чоловік нічого не говорив про поранення, а я нічого не питав. Обстежив, результат - поранення вогнепальне, всередині - куля. Я намагався тягнути час, так як пацієнт не знав, скільки триватиме обстеження. Потім прийшла група захоплення, а я просто вийшов», - сказав свідок.

Читайте АСН в Google News