У КМДА розглянуть 7 варіантів реконструкції Шулявського шляхопроводу

06.03.2017, 12:44

Сьогодні, 6 березня, містобудівна консультативна рада при департаменті містобудування та архітектури КМДА розгляне варіанти техніко-економічного обґрунтування реконструкції Шулявського шляхопроводу. Про це під час брифінгу в Києві заявив заступник голови КМДА Олександр Спасибко, повідомляє кореспондент ASN.

«В кінці минулого року був підписаний договір замовником реконструкції комунальним підприємством «Дирекція путетранспортних споруд» на розробку техніко-економічного обґрунтування. На сьогоднішній день готові 7 варіантів реконструкції», - зазначив він.

Чиновник додав, що в міському бюджеті на розробку техніко-економічного проектування реконструкції Шулявського шляхопроводу закладено 1 млн грн. Кошти, необхідні на сам проект і власне реконструкцію моста, будуть виділені в березні при перерозподілі бюджетних грошей, зазначив Спасибко.

Нагадаємо, 27 лютого в Києві обвалився міст на Шулявському шляхопроводі. Наступного дня мер міста Віталій Кличко звільнив за незадовільну роботу заступника голови КМДА з питань транспортної інфраструктури Іллю Сагайдака, а також голову Солом'янського району Максима Шкуро.

Читайте АСН в Google News