Родичі вбитих у Дніпрі патрульних вимагають 3 млн компенсації. Майно обвинуваченого буде заарештовано

03.03.2017, 15:11

Сьогодні, 3 березня, в Дніпрі пройшло четверте засідання у справі про розстріл патрульних у Дніпрі у вересні 2016 року. На сьогоднішньому засіданні заслуховували свідчення потерпілих. Суд опитав водія маршрутки, який намагався заблокувати злочинцеві шлях до відступу, матерів загиблих патрульних і сестру Ольги Макаренко - Євгенію, повідомило місцеве видання Информатор.

Мати загиблої патрульної Ольги Макаренко заявила, що не відмовляється від свого позову на три мільйони гривень і навіть вважає, що вимагає мало грошей. Крім того, цивільний позов також подав Департамент патрульної поліції Нацполіції на суму близько 24 тисяч гривень. Варто відзначити, що на минулому засіданні управління ПП вимагало трохи менше - близько 21 тисячі гривень.

Представник звинувачення заявив, що у власності обвинувачуваного колишнього бійця полку «Торнадо» Олександра Пугачова перебуває нерухоме майно в місті Торез Донецької області, зокрема трикімнатна квартира і будинок на великій земельній ділянці. Сторона звинувачення подала клопотання на арешт майна обвинувачуваного. Наступне засідання у цій справі суд призначив на 9 березня.

Читайте АСН в Google News