ЗМІ дізналися про нові контакти оточення Трампа з послом Росії

03.03.2017, 10:06

Генеральний прокурор США Джефф Сешнс є не єдиним з оточення президента США Дональда Трампа, хто зустрічався з послом Росії Сергієм Кисляком на дипломатичній конференції, пов'язаній з Республіканською національною конвенцією, в липні 2016 року, повідомляє USA Today.

За даними джерел видання, принаймні ще два чиновники національної безпеки кампанії Трампа контактували з російським дипломатом на заході в Клівленді, а також ще кілька радників Трампа з національної безпеки були присутні там.

Серед посадових осіб з кампанії Трампа, які зустрічалися з послом РФ, видання називає Джей Ді Гордона і Картера Пейджа. Однак про що вони розмовляли, невідомо.

У свою чергу Гордон заявив, що не бачить у зустрічах з російським дипломатом нічого поганого: «Я вважаю це неформальній бесідою, як мої інші контакти з десятками інших послів і старших дипломатів у Клівленді».

Пейдж послався на «правила конфіденційності», відмовившись розповісти, що він обговорював з послом РФ.

Раніше американські ЗМІ повідомили, що в 2016 році американський сенатор Джефф Сешнс, а нині генеральний прокурор США, в ході президентської кампанії двічі зустрічався з послом Росії в США Сергієм Кисляком.

Читайте АСН в Google News