Поліція Києва досі шукає озброєного викрадача маршрутки

03.03.2017, 09:33

Поліція Києва досі розшукує озброєного чоловіка, який 2 березня зі стріляниною викрав маршрутний автобус у житловому масиві Троєщина, повідомила начальник відділу комунікації столичної поліції Оксана Блищик.

«Столична поліція вже добу розшукує чоловіка, який вчора, погрожуючи зброєю, відібрав маршрутне таксі і поранив правоохоронця. Зараз ситуація кардинально не змінилася», - заявила вона в ефірі телеканалу 112 Україна.

За словами Блищик, сили правоохоронців спрямовані на пошуки злочинця, перш за все в Дніпровському районі столиці і на Русанівських Садах. Притягнуто кінологів і співробітників спецпідрозділу. У поліції підкреслили, що чоловік озброєний і може стріляти на поразку.

Нагадаємо, що вранці 2 березня в житловому масиві Троєщина чоловік, погрожуючи зброєю, викрав маршрутку, тікаючи від поліції, протаранив легковик, вистрілив у ногу перехожому. Поліція склала фоторобот зловмисника: чоловік 35-40 років, зріст 175-180 см, кругле обличчя, великі темні очі, повні губи, середня спортивна статура.

Читайте АСН в Google News