На Донбас прибули дві бригади російського спецназу з Тамбова і Молькіно

01.03.2017, 09:36

На Донбас із Росії прибули підрозділи російського спецназу зі складу двох бригад спецназу Головного розвідуправління Генерального штабу Збройних Сил Російської Федерації. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний спотив», народний депутат України Дмитро Тимчук.

За його словами, спецназ прибув для доукомплектування і підвищення бойових можливостей російсько-терористичних військ.

«З території РФ на Донбас прибули підрозділи російського спецназу зі складу 2-х бригад спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ - 10 обр СпП (постійне місце дислокації - н.п. Молькіно) ПВО ЗС РФ і 16 обр СпП (Тамбов) ЗВО ЗС РФ», - розповів нардеп.

Крім того, за його словами, з Росії терористам продовжують привозити постачання. Зокрема, на залізничні станції Луганськ, Ровеньки, Іловайськ доставлено в цілому більше 3 тисяч тонн пального, на залізничну станцію Харцизьк - 5 вагонів з продовольчими припасами і медикаментами.

Також через пункт пропуску Довжанський з РФ прибули дві 122-мм самохідні гаубиці 2С1 «Гвоздика», а також 7 вантажівок з боєприпасами для них.

Разом з тим, за даними Тимчука, в «МДБ ДНР» раптово зникли двоє оперативників, які вже 4-ту добу не виходять на службу і з ними неможливо зв'язатися. У керівництві «МДБ» допускає, що ці співробітники перейшли на бік України і зараз перебувають на контрольованій нею території.

Читайте АСН в Google News