Обвалення Шулявського шляхопроводу: влада змінила маршрути тролейбусів

28.02.2017, 09:26

У зв'язку з обваленням Шулявського шляхопроводу в Києві «Київпастранс» вніс зміни в роботу тролейбусів маршрутів №№7,22,27,30,42, а також збільшив кількість вагонів на трамвайному маршруті №3 Борщагівської лінії швидкісного трамвая, повідомляється на сайті комунального підприємства.

Згідно з повідомленням «Київпастрансу», тролейбусний маршрут №7 «вул. Чорнобильська - ст.м.Шулявська» продовжено до Повітрофлотського шляхопроводу.

Тролейбусний маршрут №22 «ул.Ольжича - Аеропорт «Київ» організований на двох ділянках: від ул.Ольжича до Дегтярівської, від Міжнародного аеропорту «Київ» до Індустріального шляхопроводу.

Тролейбусний по маршрут №30 «ул.Милославская - ул.Кадетскій Гай» організований на двох ділянках: від ул.Милославської до Дегтярівської, від ул.Кадетський Гай до Індустріального шляхопроводу.

Тролейбусний маршрут №27 «Залізнична станція «Київ-Волинський» - ст.м.Петрівка» організований на двох ділянках: від ст.м. «Петрівка» до Дегтярівської, від Залізничної станції «Київ-Волинський» до Індустріального шляхопроводу.

Тролейбусний маршрут №42 «ст.м. Либідська - Дегтярівська» курсуватиме до Індустріального шляхопроводу.

Крім того, Департамент транспортної інфраструктури КМДА закликав водіїв по можливості не використовувати власний транспорт у районі шляхопроводу і на прилеглих вулицях і рекомендував пересісти на наземний і підземний громадський транспорт.

Також київська влада опублікували альтернативні схеми об'їзду аварійної ділянки: «Водії, які користуються вул. Довженка пропонуємо змінити маршрут і їхати вул. Дегтярівською. Авто, які прямують вул. Гетьмана, пропонуємо рухатися вулиці Борщагівська. Хто планував їхати вул. Довженка і Гетьмана, прохання утриматися від цього маршруту».

Схема маршрутів об'їзду від КП «Київдорсервіс».

Читайте АСН в Google News