У Раді Федерації РФ заявили, що Україна втратила Крим назавжди і незабаром відмовиться від Донбасу

27.02.2017, 10:58

Голова комісії Ради Федерації РФ з інформаційної політики Олексій Пушков заявив, що Україні не вдасться повернути Крим, навіть незважаючи на наявність плану з деокупації території.

«Аваков повідомив: у Києва "є план повернення Криму і Донбасу", але не розкрив суть. Однак Крим вже точно не повернути. Що з планом, що без", - заявив він у своєму мікроблозі в Twitter.

При цьому він підкреслив, що українська влада відмовилася від півострова так само, як і відмовиться від Донбасу. «Всім відомо, як Порошенко "подбав" про Донецьк. Тепер обіцяє "не залишити без підтримки кримчан". Щось підказує: вони відмовляться», - додав член РФ РФ.

Нагадаємо, що голова МВС України Арсен Аваков в інтерв'ю програмі ТСН.Тиждень заявив, що український уряд підготував план з деокупації Донбасу. «У нас є абсолютно конкретний план по Донбасу, якщо воля путінського режиму до реального врегулювання все-таки матиме місце під натиском Заходу, ми маємо план, який буде реалізовуватися. Він абсолютно не пов'язаний ні з найменшими поступками путінському режиму», - заявив Аваков.

Читайте АСН в Google News