Підготовка до Євробачення продовжується в плановому режимі - Кириленко

24.02.2017, 11:44

Підготовка до проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 у Києві продовжується в плановому режимі. Про це під час години запитань до Уряду в Верховній Раді України 24 лютого заявив віце-прем'єр В’ячеслав Кириленко, передає кореспондент ASN. 

«Підготовка до пісенного конкурсу Євробачення-2017 року продовжується... Всі питання взаємодії з Європейською мовною спілкою та європейським менеджерами - вирішені, наголошую. Сформовано остаточно команду Євробачення, її українську частину. Наші партнери з розумінням ставляться до цього», - заявив він. 

Наразі, за словами Кириленка, продовжується набір на роботу як іноземних, так і українських професіоналів, які будуть працювати в дирекції пісенного конкурсу.  «Цей процес вже завершується. Жодних нарікань на це немає... Все відбувається в плановому порядку», - заявив він.

«Я хочу запевнити, Україна проведе Євробачення на високому організаційному  і змістовному рівні. І як у 2005 році, коли ми вперше проводили Євробачення, ми у 2017 році проведемо Євробачення, яке стане конкурсом найкраще підготовленим за багато років його історії», - продовжив Кириленко.

Читайте АСН в Google News