Названо організаторів викрадення депутата Гончаренка

23.02.2017, 16:19

Злочинці, які організували викрадення заступника голови парламентської фракції БПП Олексія Гончаренка, планували завдати йому тілесних ушкоджень, зокрема позбавити зору за допомогою кислоти.

«Батько Геннадія Кушнарьова, який загинув у Будинку профспілок, - депутат Лиманської райради Одеської області, який є не просто замовником викрадення депутата Гончаренка, але і фактично з двома спільниками виїхав на місце і мав заподіяти нардепу тілеснихушкоджень, а саме застосувати кислоту, щоб спотворити обличчя і позбавити зору, а також переламати депутату колінні чашечки», - заявив прокурор області Олег Жученко в ході екстреного брифінгу, передає Інтерфакс-Україна.

Викрадений депутат БПП Олексій Гончаренко зараз перебуває у безпечному місці. Він даватиме свідчення як потерпілий. Про це заявив обласний прокурор Олег Жученко.

«Можу сказати, що завдяки нашій роботі ми запобігли нанесенню тілесних ушкоджень Олексію Гончаренку. Він перебуває зараз у безпечному місці. Даватиме свідчення як потерпілий», - додав прокурор.

Читайте АСН в Google News