Мораторій на вихід. Жоден депутат після Бублика БПП не залишить

07.02.2017, 10:51

Жоден депутат після Юрія Бублика більше не вийде з фракції «Блок Петра Порошенка». Про це в кулуарах Верховної Ради України 7 лютого заявив заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко, передає кореспондент ASN. 

«Ми давно все з'ясували, два-три тижні тому, що це безглузді заяви та фейк (про вихід 10 депутатів з фракції БПП. - АСН). Вийшов один депутат і все. Він з початку не був з нами, можливо, хотів щось отримати, але не отримав та вийшов з фракції», - сказав він. 

Гончаренко додав, що вчора відбулося засідання фракції БПП: «Наразі нема жодної заяви про вихід. Нема жодного депутата, який би підвівся і сказав, що хоче вийти». 

Нагадаємо, раніше депутат Юрій Бублик написав заяву про вихід з фракції «Блок Петра Порошенка». Причиною такого рішення Бублик назвав небажання влади боротися з корупцією.   «На жаль, чинна влада не ставить за мету ліквідувати корупційні схеми, вона хоче їх очолювати. А в умовах війни, яку замаскували під АТО, це не що інше, як цинічне мародерство», - заявив Бублик на своїй сторінці у Facebook.

Нардеп також повідомив, що голова парламенту Андрій Парубій нібито відмовився оголосити у Верховній Раді про його відхід з фракції БПП.

Читайте АСН в Google News