Гройсман заявив, що підготовлені всі сценарії розвитку подій в Авдіївці

31.01.2017, 12:39

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє, що підготовлені всі сценарії розвитку подій у прифронтовій Авдіївці Донецької області. Про це він заявив під час круглого столу з обговоренню пріоритетних напрямів у галузі освіти і науки, які включено до розділу ІІІ «Розвиток людського капіталу» проекту Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року, передає кореспондент ASN.

«Буквально з вчорашнього дня і всю ніч працювали над тим, щоб організувати все необхідне, щоб підтримувати ситуацію, підтримувати життєзабезпечення всіх систем хоча б на мінімальному рівні», - сказав він.

За його словами, ситуація залишається складною, але сьогодні є абсолютно всі ресурси і можливості, щоб відновити енергопостачання.

«На це потрібен час, але найголовніше — це припинення обстрілів. Тому що ми розуміємо — це все робиться навмисно, злочин проти людей, які абсолютно ні в чому не винні», - сказав глава уряду, додавши,  всі служби працюють на місці, розгорнутий відповідний штаб.

«Підготовлені всі сценарії розвитку подій... Ми зробимо все для того, щоб максимально впоратися з ситуацією, яка склалася, хоча розуміємо, що безпосередньо на обстріли ми впливу не маємо, і треба щоб режим тиші був забезпечений і тоді ми зможемо відновити все енергопостачання, теплопостачання і водопостачання на територію міста Авдіївки», - наголосив Гройсман.

 

Читайте АСН в Google News