У «Радикальній партії» відреагували на затримання помічника нардепа

26.01.2017, 17:29

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко підтвердив, що правоохоронці затримали за звинуваченням у шахрайстві Олексія Бевзюка - помічника «радикала» Олексія Кириченка.

«Якщо він винен - ​​нехай відповідає, я нікого не буду "кришувати". Але якщо це виконання політичного замовлення влади на дискредитацію мене особисто і моєї команди, чим постійно зловживає Луценко (генеральний прокурор Юрій Луценко. - Ред.), скоро прийде час йому за це відповісти за всією суворістю закону», - заявив він на своїй сторінці в Facebook.

У свою чергу Кириченко назвав затримання свого помічника Олексія Бевзюка «прокурорським свавіллям у дії». «Він, як і багато хто в «Радикальній партії», громив зали ігрових автоматів. Шиють вимагання. Виходить, слідчі замість того щоб закрити ігровий притон і посадити організаторів, садять тих, хто бореться з цим злом», - заявив він на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що Генпрокуратура України спільно з Національною поліцією затримала помічника депутата від «Радикальної партії», який у жовтні 2016 року зажадав у громадянина передати йому 200 тисяч гривень, з умовою передачі щомісяця по 15 тисяч гривень.

Читайте АСН в Google News