Омелян поскаржився на очільника «Укрзалізниці» в РНБО

26.01.2017, 10:41

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян сподівається, що на позачерговому засіданні Ради національної безпеки і оборони України будуть прийняті правильні кадрові рішення щодо керівництва ПАТ «Укрзалізниця», передає Інтерфакс-Україна.

«У мене була розмова з Президентом цими вихідними. Повідомив про незадовільний стан справ, про те, що зараз йдеться не про реформу, а про бажання певних осіб зберегти корупційний вплив на «Укрзалізницю». Я сподіваюся, що буде позачергове засідання РНБО і ми зможемо вислухати всі сторони», - сказав він в ефірі телеканалу NewsOne.

Він висловив надію, що на засіданні РНБО буде прийняте правильне кадрове рішення для реформування компанії з допомогою реальних дій, а не гасел і презентацій.

Міністр у черговий раз розкритикував голову правління «Укрзалізниці» Войцеха Бальчуна, назвавши його низькокваліфікованим фахівцем, який «в останні роки не працював у компаніях, а займався музикою».

Нагадаємо, що 25 січня на засіданні Кабміну відбулася публічна сварка між міністром інфраструктури Володимиром Омеляном і начальником «Укрзалізниці» Войцехом Бальчуном. Омелян заявив, що реформа «Укрзалізниці» провалена. У свою чергу за Бальчуна заступився прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Читайте АСН в Google News