Син мера Лисичанська, розшукуваний за побиття і викрадення чоловіка, заарештований

23.01.2017, 16:58

Син мера Лисичанська, екстрадований з Німеччини в Україну за підозрою в побитті і викраденні прикордонника, був заарештований.

«В ході проведених слідчо-оперативних заходів разом із правоохоронними органами ФРН цей громадянин був затриманий, щодо нього застосований екстрадиційний арешт і він переданий українським правоохоронним органам. За клопотанням прокуратури області щодо підозрюваного було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою», - передає прес-служба прокуратури області.

Прокуратура здійснює процесуальне керівництво у відповідному кримінальному провадженні за ст. 146 ч. 2 КК (незаконне позбавлення волі людини) України та за ст. 296 ч. 2 (хуліганство) КК України.

У прес-службі нагадали, що в серпні минулого року в Лисичанську біля кафе двоє громадян, один з яких - син мера Лисичанська, в стані алкогольного сп'яніння завдали тілесних ушкоджень малознайомому чоловікові, після чого помістили його в багажник а/м Mercedes і зникли з місця події. Син мера ухилявся від правоохоронних органів за кордоном, в результаті чого був оголошений у міжнародний розшук.

Читайте АСН в Google News