Захист Януковича відреагував на письмове прохання ввести війська РФ в Україну

20.01.2017, 12:30

Адвокат екс-президента України Віктора Януковича Віталій Сердюк заявив, що постійне представництво України при ООН заперечувало юридичне значення листа Януковича від 1 березня 2014 року з проханням ввести війська Російської Федерації в Україну, передає прес-служба адвокатського об'єднання «АВЕР ЛЕКС».

«Постійне представництво України при ООН, отримавши копію заяви Януковича В.Ф. від 01.03.2014, підготувало і надіслало всім членам ООН заперечення з обґрунтуванням того, що ця заява не має юридичного значення. Зараз ми спостерігаємо, як Генеральна прокуратура надає цьому документу юридичної сили, вона його визнала вирішальним доказом у справі про державну зраду», - заявив він.

Захист Януковича допустив, що реакція ООН може призвести до міжнародного скандалу і скасування резолюції ООН 2014 року щодо України і Криму.

Нагадаємо, що слідство у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича отримало фотокопію заяви Януковича про прохання ввести на територію країни російські війська.

Читайте АСН в Google News