На Донбасі бойовики 62 рази обстріляли позиції ЗСУ, один боєць загинув

12.01.2017, 09:08

За минулу середу, 11 січня, російсько-окупаційні війська 62 рази обстріляли позиції Збройних Сил України, один український військовий загинув, п'ятеро отримали поранення і травми, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

За даними українських військових, бойовики на Маріупольському напрямку з 120 і 82-мм мінометів обстрілювали Красногорівку і Мар'їнку. З гранатометів і стрілецької зброї вели вогонь по Павлополю, Гнутовому, Гранітному, Водяному, Новогригорівці, Широкиному, Талаківці, Мар'їнці.

На Луганському напрямку окупанти з 122-мм артилерії стріляли по Троїцькому. З 120 і 82-мм мінометів і гранатометів різних систем - по Новозванівці і Троїцькому. З озброєння БТР і великокаліберних кулеметів - по Кримському. По Станиці Луганській - зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська обстрілювали з 120 і 82-мм мінометів позиції ЗСУ в районі Авдіївки, Зайцевого, Новгородського і Троїцького. З гранатометів і стрілецької зброї - стріляли по Авдіївці, Майорську, Північному, Новоселівці Другій, Залізному, Верхньоторецькому і Зайцевому. По Опитному вогонь вів снайпер, а по Авдіївці - БМП.

Читайте АСН в Google News