За добу окупанти 72 рази обстріляли ЗСУ, є втрати

08.01.2017, 10:45

За минулу добу в зоні АТО на сході України різко зросла кількість обстрілів з боку бойовиків по позиціях ЗСУ до 72 разів, повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на штаб АТО.

На Маріупольському напрямку з 122-мм ствольної артилерії бойовики вели вогонь по Водяному. З мінометів двох калібрів стріляли по Широкиному, Мар'їнці, Талаківці і Павлополю. З гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали Мар'їнку, Широкине, Павлопіль, Красногорівку, Талаківку, Гнутове, Старогнатівку і Водяне.

На Донецькому напрямку окупанти з 82-мм мінометів і озброєння БМП вели вогонь по Троїцькому. З гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали Авдіївку, Піски, Майорське, Луганське та Новолуганське.

На Луганському напрямку під обстріл терористів з мінометів двох калібрів потрапили Новоолександрівка і Троїцьке. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики стріляли по Кримському, Станиці Луганській, Новоолександрівці і Новозванівці. При обстрілі бойовиків поранення отримали шестеро військовослужбовців ЗСУ.

Читайте АСН в Google News