Стала відома доля дітей горе-матері

20.12.2016, 12:07

Двох малолітніх дівчаток, 20-річна горе-мати яких до смерті заморила голодом їхнього однорічного братика, було передано в патронатну сім'ю. Про це пише Сегодня, посилаючись на уповноваженого Президента з прав дітей Миколи Кулеби.

За його даними, 2-річна Аня, за життя якої боролися лікарі, зараз почувається нормально, але їй потрібне постійне спостереження.

«Наскільки дівчинка змогла відновитися морально, можна буде сказати тільки через місяць. Зараз їй і новонародженій Софії потрібно якийсь час побути в сім'ї. Чи знайдуть дівчаткам нову сім'ю, вирішить суд. Спочатку батьків треба позбавити батьківських прав», - сказав Кулеба.

Зараз 20-річна Владислава (біологічна мати дітей) перебуває в Лук'янівському СІЗО й утримується в загальній камері. Захист жінки вже подав апеляцію до суду, вимагаючи змінити арешт на більш м'який запобіжний захід.

«Засідання в Апеляційному суді мало пройти напередодні, але його перенесли на наступний тиждень. Поки не надійшли матеріали справи з районного суду», - додали джерела в прокуратурі Києва.

Читайте АСН в Google News