Гройсман назвав мітинг під Кабміном «флешмобом»

14.12.2016, 12:57

Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий доповів, що за проплаченою акцією під будівлею уряду стоїть «спиртова мафія» Чеботарьова, передає кореспондент ASN.

«Що там за флешмоб проходить зараз біля Кабінету міністрів на вулиці?» - спитав прем'єр-міністр Володимир Гройсман у міністра АПК Тараса Кутового, маючи на увазі акцію протесту за відставку міністра АПК.

Міністр Кутовий повідомив, що акція протесту насправді проплачена, не має жодного відношення до профспілок АПК.

За його словами, насправді за акцією протесту стоїть ОЗУ «лешиків», яке заробляло на продажу «чорного спирту» та виступає проти приватизації «Укрспирту». Але завдяки діям міністерства щодо перевірок в «Укрспирті»  «250 млн грн на місяць додатково з'являються у підприємства в результаті детінізації». «За чотири місяці відбулася детінізація, яка в рік за нашими підрахунками додатково буде давати 5-6 млрд грн. За цим стоїть такий собі пан Чеботарьов, який перебуває у розшуку правоохоронців, який мав відношення також до організації тітушок на антимайдані, а також, за певною інформацією, перебуває зараз у Росії... Але мене жодні флешмоби не зламають», - попередив Кутовий.

Заслухавши міністра АПК, голова уряду Володимир Гройсман подякував Кутовому, наголосивши, що правоохоронні органи мають відреагувати на подібні «хороводи, які вже стали професійними», а також покласти край будь-яким тіньовим схемам у спиртовий галузі.

 

Читайте АСН в Google News